Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kremalı Mantarlı Tavuk

Kremalı Mantarlı Tavuk
0
30

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kremali-mantarli-tavuk.jpg

Kremalı Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Gereçler

  • 400 gram kestane mantarı
  • 5 modül pirzola tavuk
  • 1 paket krema
  • 2 yemek kaşığı soya sosu
  • 4 diş sarımsak
  • 1.5 su bardağı su
  • Tuz
Üzerine:
  • Maydanoz
  • Dereotu

Kremalı Mantarlı Tavuk Tanımı Yapılışı

  1. Birinci olarak pirzolaları tavaya alalım.
  2. 1 su bardağı su koyup kapağını kapatıp orta ateşte 20 dk sonra çevirerek tam 40 dk pişirin.
  3. Uygunca suyunu çekmiş tavuklar kızarma kıvamında olmalı .
  4. Sonrasında tavukları tavadan alıp dilim dilim doğranan mantarları içine atıp kavurun .
  5. Sarımsakları da rendeleyip soteleyin .
  6. Sonrasında kremanızıda ekleyip azcık fokurdatalım .
  7. Sonra soya sosunu ekleyip düzgünce karıştırın .
  8. Yarım bardak suyu ekleyip tekrar karıştırın ve tavukları da içine ekleyip kaşık yardımıyla kenardaki kremadan tavukların üzerlerine bulayın .
  9. 5 dk daha kaynadıktan sonra servis tabağına yada servis tepsisine alabilirsiniz.
  10. Üzerine ince kıyım dereotu ve maydanozu eklemeyi unutmayın afiyet olsun.
 
858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt