Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kremalı Mantarlı Tavuk

Kremalı Mantarlı Tavuk
0
36

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kremali-mantarli-tavuk.jpg

Kremalı Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet tavuk göğsü
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 300 gram mantar
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı un
  • 1 paket krema
  • Tuz, karabiber

Kremalı Mantarlı Tavuk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle tavuk göğsünü ortadan ikiye yatay olarak keselim. Sonrasında küp küp doğrayalım. Bir kasede tek tek una bulayalım.
  2. Biberleri de küp küp doğrayalım.
  3. Mantarlarımızı silerek temizleyelim doğrayalım.
  4. Geniş bir tava yahut pilav tenceresi üzere bir tencereye yağları koyalım ocağın büyük gözünde yüksek ısıda kızdıralım.
  5. Tavukları yüksek ateşte çevirelim, üzerine mantarları ve baharatları ekleyip soteleyelim.
  6. Tavukların ve mantarın rengi dönünce biberleride ekleyelim ve yaklaşık 10 dk pişirelim.
  7. Sotemiz hafif sulandığında yarım çağ bardağı sıcak su ekleyelim ve biraz daha pişirelim.
  8. Son olarakta kremamızı ekleyelim ve krema sotemize büsbütün karışana kadar kavuralım.
✓ şimdiden afiyet olsun ☺️????.
 
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt