Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kremalı Mantarlı Tavuk

Kremalı Mantarlı Tavuk
0
22

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139

Kremalı Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğsü (1 tüm)
  • 1 çay kaşığı tavuk baharatı
  • 1 çay kaşığı zencefil tozu
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 250 gram mantar
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 adet zerzevat bulyon (1 çay bardağı kaynamış suda eritin)
  • 200 ml krema

Kremalı Mantarlı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tavukları dilediğiniz biçimde kesip yanına sıvı yağ, tavuk baharatı, zencefil tozu, karabiberi ve sarımsak ekleyip harmanlayın.
  2. Tavaya sıvı yağ ekleyip tavuğu pişirin.
  3. Tavuk pişmeye başlayınca doğranmış mantarı, sarımsak, tuz ve karabiberi ek edin.
  4. Mantarlar pişince 1 kaşık unu da ekleyip 2 dakika kadar kavurun.
  5. Bir çay bardağı kaynar suya erittiğimiz zerzevat bulyonu da ekleyin ve kaynamasını bekleyin.
  6. Sosunuz yoğunlaşınca son olarak 200 ml kremayı dökün ve kısık ateşte aşağı üst 20 dk pişirin.
Kremalı Mantarlı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt