Kremalı Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler
- 1 lt süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 kahve fincanı nişasta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 paket vanilya
- 1 kutu sıvı krema
- Toz antep fıstığı
Kremalı Muhallebi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Uygun bir tencere süt,toz şeker,nişasta,un,vanilya alınır. İyice karıştırılır.
- Ocağa alınır kaynayıp koyulaşana kadar pişirilir.
- Ocağın altı kapatılır.
- Ara ara karıştırarak iyice soğutalım.
- Soğuyan muhallebinin içine sıvı krema ilave edip iyice karıştırın.
- Kaselere eşit şekilde paylaştırın.
- Üzerine toz antep fıstığı serperek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.