Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kremalı Sebze Çorbası

Kremalı Sebze Çorbası

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 /2 kg brokoli
  • 1 adet kereviz
  • 1 küçük patates
  • 1 pırasa
  • 1 kuru soğan
  • 1 havuç
  • 2 diş sarımsak
  • 2 su bardağı süt
  • 1 kutu krema (İsteğe bağlı)
  • Tuz
  • Karabiber
  • Toz kırmızı biber
  • Kırmızı pul biber
  • Zerdeçal
  • 1 kahve fincanı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 su bardağı et suyu
  • 1 adet limon suyu

Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm sebzeler ayıklanarak doğranır. Sebzeler 4-5 kesime bölünerek buharda pişirilir.
  2. Tencereye zeytinyağı konularak, un kavrulur. Buharda haşlanmış sebzeler ek edilir.
  3. Buharda haşlama esnasında oluşan zerzevat suyu, süt ve et suyu ek edilir. Tuz, kara biber ve toz kırmızı biber, zerdeçal eklenir.
  4. Ateşten indirmeye yakın krema konulur.
  5. Servis esnasında limon suyu, tereyağında kızdırılmış pul biber üzerine gezdirilir.
  6. Kaşar peyniri rendesi serpilir. Afiyet olsun ????
Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Tavuk Etli Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 adet tavuk but1 adet orta uzunluk kereviz1 adet havuç1 kol pırasa1 yemek kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı un1 kutu sıvı krema(200ml)Tuz6 su bardağı su (Tavuğu haşladığımız suyu kullandım, şayet çorbanın kıvamı katı olursa biraz daha su ek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yemeklik kabak1 adet havuç1 adet patates1 adet kuru soğan1 buçuk yemek kaşığı un1 kutu krema1 buçuk litre su tuz1 yemek kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı sıvı yağ1 tutam dereotu Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 büyük yahut iki küçük patates1 orta uzunluk havuç1 tane pırasa2 yemek kaşığı un1 paket sıvı krema1-2 su bardağı süt (kıvamına göre)1 su bardağı çorbalık makarna yahut şehriye1 tutam dereotuSıvı yağTuz, karabiberZerzevat tozu ve vegeta (isteğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı İçin Gereçler 350 gram taze mantar2 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı2 tepeleme yemek kaşığı un700 ml sıcak su1 adet zerzevat bulyon200 ml kremaTuzKarabiberYarım çay kaşığı şekerBiraz maydanoz Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Kremalı Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler ️250 g mantar (küçük doğranmış)️2 adet soğan (küçük doğranmış)️3 yemek kaşığı tereyağı(40g)️4 yemek kaşığı un️1 lt zerzevat suyu️100 ml krema️10 g maydanoz️1 tutam tuz ve karabiber Kremalı Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt