Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kremalı Sebze Çorbası

Kremalı Sebze Çorbası

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yemeklik kabak
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 buçuk yemek kaşığı un
  • 1 kutu krema
  • 1 buçuk litre su tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tutam dereotu

Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kabak havuç , patates , soğan  hepsini temizleyip yıkayalım küp küp doğrayalım.
  2. Düdüklü tencereye sıvı yağı koyalım.
  3. Sebzeleri ek edelim bir buçuk yemek kaşığı unu da ek edip bir kaç dakika karıştırıp suyu ek edelim .
  4. Düdüklüde 15 -20 dakika pişirelim.
  5. Pişen zerzevatları blenderden geçirelim .Pürüzsüz olsun.
  6. Kremayı tereyağı ,tuzu ek edelim bir iki dakika kaynatalım.
  7. Çorbamız servise hazır servis yaparken üzerine dereotu koyabilirsiniz ,tarifimi deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ????????.
Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt