Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kremalı Tavuk Ve Mantarlı Güveç

Kremalı Tavuk Ve Mantarlı Güveç
0
40

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kremali-tavuk-ve-mantarli-guvec.jpg

Kremalı Tavuk Ve Mantarlı Güveç Tanımı İçin Materyaller

  • 2 paket tavuk göğsü
  • 2 paket sıvı krema
  • 4 adet kapya biber
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 yemek kalığı tereyağı
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Kara biber
  • 2 paket mantar
  • 2 paket rendelenmiş kaşar

Kremalı Tavuk Ve Mantarlı Güveç Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Evvel tavukları kuş başı doğrayıp suyunu salıp ve çekene kadar pişirelim suyunu çeken tavuğa yemekli doğradığımız soğanı biberi atıp hoş soteleyelim.
  2. En son doğranmış mantarı ekleyip hoş pişirelim ve baharatlarını atalım pişen tavuk soteyi güveçlere hisse edelim.
  3. Kremayıda tıpkı halde bütün güveçlere eşit biçimde dökelim fırın tepsisine koyup güveçlerin yarısına kadar su koyalım.
  4. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirelim tekrar çıkartıp rendelenmiş kaşar dan bütün güveçlere eşit formda hisse edelim tekrar fırına koyup kaşarlar kızarana kadar pişirelim afiyet olsun.
 
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,317Kullanıcılar
AbbbazSon üye
Üst Alt