elektronikci
FD Üye

Kremasız Körili Makarnalı Tavuk Tanımı İçin Materyaller
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 paket tavukgöğsü
- 1 paket makarna
- Köri,tuz, karabiber, kekik
Kremasız Körili Makarnalı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavuk göğsünü küçük küçük parçalıyoruz.
- Bir tencerede ise makarnaları haşlıyoruz.
- Tavaya tereyağını ve sıvı yağını ekliyoruz.
- Üzerine tavukları koyuyoruz. Tavuklar suyunu salınca bir çay kaşığı tuzu ekliyoruz.
- Üzerine de 1 yemek kaşığı köri koyuyoruz.
- Tavuğun salan suyunda tavukları pişiriyoruz. Suyu çekince bir çay kaşığı kekik ekliyoruz. Tavuğumuz hazır.
- Haşlanan makarnaları süzüyoruz.
- Tencereye sıvı yağ ekleyip makarnayı koyuyoruz.
- Makarnaya da 1 yemek kaşığı köri koyup karıştırıyoruz.
- En son tavukları da ekleyip makarna ile özdeştiriyoruz. Afiyet olsun ????????