Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kremasız Ve Unsuz Mantar Çorbası

Kremasız Ve Unsuz Mantar Çorbası
0
53

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
kremasiz-ve-unsuz-mantar-corbasi.jpg

Kremasız Ve Unsuz Mantar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram kültür mantarı
  • 1/2 (yarım) kuru soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 kase konut yoğurdu
  • 1 su bardağı kaynar su
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • 5 kol maydanoz

Kremasız Ve Unsuz Mantar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Mantarları soyup yıkayıp doğradım ve tencereye aldım.
  2. Üzerine doğradığım soğanı ve sarımsağı ekledim.
  3. Kaynar suyu ek edip pişirdim.
  4. Blender ile çekip zeytin yağını ekledim.
  5. Yoğurdu uygunca çırpıp az su ile inceledim.
  6. Sonra yavaş yavaş karıştırarak mantara ekledim.
  7. Yoğurdun kesilmemesi göz göz kaynayıncaya kadar çorbayı karıştırdım.
  8. En son ince doğradığım maydanoz ve tuzu ekleyip ocaktan aldım. Sıhhat afiyet olsun ????.
Kremasız Ve Unsuz Mantar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Brokoli Çorbası (Unsuz Sütsüz Kremasız) Tanımı İçin Materyaller 1 orta uzunluk brokoli1 orta uzunluk patates1 adet havuç1 adet soğan2 diş sarımsak2 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiberÜzerini geçecek kadar kaynar su Brokoli Çorbası (Unsuz Sütsüz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Kremasız Mantar Çorbası Tanımı İçin Gereçler 10 adet kültür mantarı1 adet kuru soğan1 su bardağı süt2 yemek kaşığı unTuz,karabiberGöz kararı su 1 litre kadar Kremasız Mantar Çorbası Tanımı Yapılışı Tenceremize sıvı yağımızı koyup yemeklik doğradığımız soğanlarımızı kavurmaya başlıyoruz ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Mantar Çorbası (Kremasız) Tarifi İçin Malzemeler 400-500 gram mantar2.5 yemek kaşığı un2.5 su bardağı sütKıvamına göre sıcak su (yaklaşık 3 su bardağı)4 yemek kaşığı tereyağı (yarısı mantarı kavurmak için)TuzKarabiberYarım limon suyu (mantarı haşlamak için)Sirke (mantarı haşlamak için) Mantar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Kremasız Mantar Soslu Tavuk Tanımı İçin Materyaller 1 kg tavuk pirzola yahut tavuk bonfile (Ben pirzola kullandım) Marine İçin 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı tuzYarım çay bardağı zeytinyağı Sosu İçin 2.5 su bardağı süt  (Bardak ölçüsü 200ml)2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Kremasız Sütlü Mantar Çorbası (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 400 gram mantar1 adet kuru soğan2 yemek kaşığı un1.5 su bardağı süt yahut 200 ml sıvı krema4 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağıTuz, karabiber, dereotu3.5 su bardağı su Kremasız Sütlü Mantar Çorbası (Videolu) Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,496Konular
981,700Mesajlar
29,775Kullanıcılar
mersinatesiSon üye
Üst Alt