Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kremasız Yumurtasız Vanilyalı Kup

Kremasız Yumurtasız Vanilyalı Kup
0
108

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Kremasız Yumurtasız Vanilyalı Kup Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 2 paket vanilya
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 1 paket kremşanti
Aralara;
  • 1 paket yulaflı bisküvi
  • Yarım su bardağı çekilmiş ceviz içi
  • Yarım su bardağı çekilmiş fındık
Süslemek için;
  • Herhangi bir meyve ️

Kremasız Yumurtasız Vanilyalı Kup Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle muhallebi materyallerini vanilya ve kremşanti hariç olarak tencereye alıyoruz. Karıştırarak muhallebi kıvamı alana kadar pişiriyoruz. Birinci kaynama kabarcığını görünce ocağı kapatıp soğuması için serin bir yerde beklemeye alıyoruz.
  2. Bu ortada biz de yulaflı bisküviyi elimizle ufalayıp çekilmiş ceviz ve fındık ile karıştırıyoruz.
  3. Muhallebi uygunca soğuyunca içine vanilya ve kremşantiyi koyarak çırpıcıdan geçiriyoruz.
  4. Bardaklara evvel yulaflı cevizli fındıklı karışımdan bir yemek kaşığı koyuyoruz.
  5. Üzerine bir kat muhallebi, bir kat tekrar yulaflı karışım, sonra yeniden muhallebi ekleyerek tüm bardakları dolduruyoruz. Bende bu ölçülerle 8 bardak tatlı çıktı ☺️
  6. Son olarak üzerini istediğimiz meyvelerle süsleyerek buzdolabına alıyoruz. En az üç saat bekleyip servisimizi yapıyoruz. Afiyet olsun ????
Not: Daha az için materyalleri yarıya indirebilirsiniz.

Kremasız Yumurtasız Vanilyalı Kup Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Kremasız Magnolia Tanımı İçin Gereçler 1 litre süt1 yumurta sarısı1 su bardağı şeker3 yemek kaşığı nişasta2 yemek kaşığı un1 paket vanilya Ortalarda Ve Üzeri İçin 1 paket burçak bisküviYarım su bardağı çekilmiş ceviz yahut fındıkÇilek Kremasız Magnolia Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Taze Kayısı Soslu Kremasız Bisküvili Muhallebi Tanımı İçin Gereçler 1 litre süt2 yemek kaşığı nişasta3 yemek kaşığı un1 su bardağı şeker1 yemek kaşığı tereyağı1 paket vanilya1 tatlı kaşığı toz zerdeçalYarım kilo taze kayısıYarım çay bardağı şeker1 yemek kaşığı nişasta1 çay bardağı suBisküvi (En...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Bal Kabaklı Muhallebili Kup Tarifi İçin Malzemeler 1,5 kg bal kabağı2 su bardağı toz şeker1 su bardağı su Muhallebi için; 1 lt süt2 yemek kaşığı nişasta3 yemek kaşığı un1 su bardağı toz şeker1 tatlı kaşığı tereyağ1 paket vanilin Taban için; 2 paket yulaflı bisküviYarım su bardağı eritilmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Kremasız Magnolia Tanımı İçin Gereçler 3 su bardağı süt1 kahve fincanı un4 yemek kaşığı toz şeker1 paket vanilya1 paket toz krem şanti Ortası için ; 1 paket negro bisküvi1 adet muz Kremasız Magnolia Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır 1. Öncelikle süt ,şeker ve unu tenceremize alıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Magnolia Negrolu (Tam Kıvam Hafif Kremasız) Tanımı İçin Gereçler 1 litre süt3/4 (bir yarım+bir çeyrek) şeker2 yemek kaşığı nişasta2,5 yemek kaşığı unVanilya1 yumurta sarısı2 paket negro Magnolia Negrolu (Tam Kıvam Hafif Kremasız) Tanımı Yapılışı Vanilya dışındaki tüm materyaller tencerede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,480Konular
981,431Mesajlar
29,593Kullanıcılar
Üst Alt