bilgisayarci
FD Üye
Krep Bohçalı Yalancı Börek Tanımı İçin Materyaller
- 2 su bardağı un
- 2 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karbonat
- Sucuk
- Zeytin
- Peynir
- Yada
- İstenilen her hangi bi iç gereç
Krep Bohçalı Yalancı Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Unu kabımıza alıyoruz.
- Üzerine tuzu ve karbonatı koyup su ile yeterlice açıyoruz çok sıvı olacak.
- Kızgın tavaya harcımızdan 1. Buçuk kepçe koyup tavayı sağa sola yatırıp harcı tavaya düzgünce yayıyoruz.
- Artlı önlü hafif kızartıp alıyoruz.
- İçine istediğiniz malzemeyi koyup yanlarını içe kıvırıp katlıyoruz.
- Tavaya tereyağ ve sıvı yağ koyup gerili önlü kızartıyoruz.