Kocaeli'nde yaşayan Avukat Bahar Ekinci, kuaförden döndüğünde şok edici bir olayla karşılaştı. Saçları dökülmeye başlayan Ekinci, kuaföründen şikayetçi olacağını söyledi. Genç avukat, buna benzer emsal kararlarında olduğunu belirterek saçlarının ancak 1-2 yıl içerisinde uzayabileceğini de söyledi.
Avukat Bahar Ekinci, geçtiğimiz ay Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Yahya Kaptan Mahallesi'nde bulunan bir kuaföre gitti. Saçını boyatan Ekinci, dip boyası geldikten sonra bu kuaföre bir kez daha gitti. İkinci kez saçını boyatan genç avukat, evine döndüğünde saçlarının dökülmüş olduğunu fark etti ve kuaföre giderek durumu anlattı. Kuaförün tepkisizliğiyle karşılaşan Ekinci, olayla ilgili kuaföre tazminat davası açtı.
Yaşadığı olay sonrasında konuşan Ekinci, 'Yakınımın tavsiyesi üzerine Yahya kaptan mahallesinde bulunan kuaföre gittim, özellikle sarı saç istediğimi söyledim. Saçımı sarıya boyadı ve dip boyası geldiğinde tekrar gelmemi söyledi. 2. kez gittiğimde saçımı yıkamadan sonra saçlarımda öbek öbek koptuklarını fark ettim ve bunun ne olduğunu sordum hiç bir tepki vermedi. Salonda personelinin yanında kendisi ile polemiğe girmemek için ücretini sordum. Saçımı yakmasına rağmen benden 420 TL para aldı ve hiç bir şekilde özür dilemedi. Daha sonra eşim kendisini aradığında ise saçma bir savunma yaparak beyne çok yakın olduğunu kopmaların o yüzden yaşandığını söyledi. Fakat kopan yerlerde boya dahi yoktu. Her gün insanlarla iç içeyim görünüm her kadın gibi benim içinde önemli günlerdir moralim çok bozuk.' ifadelerini kullandı.