
Külah Pankek Tanımı İçin Gereçler
- 1 adet yumurta
- 4/1 çay bardağı toz şeker
- 4/1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı kakao
- Yarım paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 su bardağı un
- 1 paket kremşanti
Külah Pankek Tanımı Yapılışı
- Yumurta ve şekeri 5 dk çırpın.
- Sıvıyağ, süt ve toz materyalleri ekleyip karıştıralım. (kek kıvamında olacak).
- Tavayı ısıtıp bir kepçe harcımızdan koyup göz göz olunca karşıtını çevirip 5-6 saniye kadar bekletip pankekimizi alalım.
- Sıcakken kenarlarından sıkıştırıp külah formu verin.
- Bütün pankekleri yapıp soğuttuktan sonra içlerini kremşanti ile dolduralım.
Afiyet olsun????.