Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kulah Pasta

Kulah Pasta
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kulah Pasta Tarifi İcin Malzemeler

*5 adet cift milfoy (Toplam tekli 10 adet ediyor)
*2 su bardağı sut
*1 tatlı kaşığı un
*1 tatlı kaşığı nişasta
*1 tatlı kaşığı pirinc unu
*1 cay bardağı toz şeker
*Vanilya
*1 tatlı kaşığı tereyağ
*1 yumurta sarısı
*Yarım paketten az krem şanti

Susleme icin;

*İstediğiniz susleme malzemeleri

Kulah Pasta Tarifi Yapılışı
1
*Milfoy paketini acıyoruz İkili parca milfoyu birbirinden ayırmıyoruz Bir dikdortgenimiz var elimizde ve bıcakla 6 şerit kesiyoruz,daha buyuk kulah isterseniz 4’e bolun 6’a bolunmuş olan daha sevimli ve porsiyonluk oluyor
*Hafifce yağlanmış kulahlara, elimizle uzattığımız milfoyleri sarın Ben kalabalık bir misafir gurubuna yaptığım icin biraz fazla oldu Kulahınız yoksa, yağlı kağıttan yapabilirsiniz,ornek olsun diye onu da yaptım,
*Isıtılmış fırında 180 derecede pişirin ve kalıpları sıcakken cıkarın
*Tereyağ ve vanilya haric krema malzemesini cırpma teli ile iyice karıştırın ve pişmeye alın
*Kaynamaya başlayınca vanilya ve tereyağını ekleyin altını kapatıp ılımaya bırakın
*Yarımdan birazcık daha az krem şantiyi kremaya ekleyin ve mikserle cırpın Eğer krema katı olduysa birazcık sut ekleyin
*Sıkma torbasına doldurun ve kulahlara sıkın Dibine kadar krema inmesi icin dondurma cubuğu ile dibe itin biraz daha krema sıkın
*En son istediğiniz suslemelere batırın ve milfoylerin uzerine pudra şekeri serpin AFİYET ŞİFA OLSUN NOT; Milfoyleri ve kremayı akşamdan hazırlayıp, ertesi gun misafirler gelmeden doldurun yumuşasını onlemiş olursunuz Ben krema ile uğraşamam derseniz hazır pasta kreması da kullanabilirsiniz

858,499Konular
982,570Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt