iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar doktora ben sol kulakta tıkanıklık var diye gitmiştim şuana dek 4 defa kbb ye gittim bu tıkanıklık kirden felan oluşan bir tıkanıklık değil otobüste ya da ne bilim araba sürerken felan sürüş esnasında bir de sırça açıksa kesin tıkanıyor lakin sesleri duyabiliyorum ses konusunda bıkkınlık yok bunları 4 defa kbb dekilere anlatmama karşın kulağımı 2 defa kulakları yıkadılar 4 sefer odyometri işitme testine yolladılar birşey çıkmadı sonradan nette kocaelide bir bilirkişi hekim buldum yılların doktoru cümbür cemaat olumlu yorum felan yazmış ona gittim kulağıma bakıp kulak zarını göremiyorum dedi kulak zarını kapamışlar kirler zarı görmeden de tanı koyamayız dedi dedim yani 34 günde 1 pamuklu çubuk ile temizliyorum banyo sonrası nasıl kil oluyor pamuklu çubuk kullanım temizledim sanıyor herkes sahiden itiyorsun çoğu kiri dibe doğru dipte birikmiş sende baya dedi bana gliserin verdi 10 gün Günde 10 doz 334 veya 55 şeklinde kullanabilirsin dedi gün içinde kullan dedi yalnızca sol kulağa ilk gün anneme damlattırdım 3 doz 510 dk bekledim ast yatıp daha sonra köpükleri peçeteye çıkarıp kulağıda peçeteyle hafifçe temizledim baya köpük çıkmıştı 3 damla olmasına rağmen birincil gün ama bugün 4 günüm dü 5 damla kullanmama rağmen fazla eksik köpük geldi acaba 10 gün kullanmasam mı hiç gelmemeye başlıcak bu gidişle iyi birşey mi kötü birşey mi onuda bilmiyorum doktorun telefon numarasıda değil randevularıda doymuş napcağımı bilemedim nette bu gliserini kullananlar başlıca 45 gün göstermek yetiyor yazıyordu 10 gün abartı mı? bir türlü kurtulamadım şu yoldayken tıkanma sorunundan ara sıra yürürken yeni yeni olmaya başladı sol kulaktan çıt çıt diye ses geliyor bir şey hareket ediyor gibi