Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kulaklı Çorba

Kulaklı Çorba

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
kulakli-corba.jpg

Kulaklı Çorba Tanımı İçin Materyaller

  • 350 gram mantı
  • 1,5 su bardağı haşlanmış nohut
  • 2,5 litre sıcak su (su ısıtıcısında hazırlanabilir)
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Kırmızı toz biber (damak zevkine göre)
  • Nane (damak zevkine göre)
  • Tuz

Kulaklı Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Salça, az suyla seyreltilerek kokusu çıkana kadar yağda pişirilir.
  2. Sıcak su ve tuz eklenir.
  3. Su fokurdamaya başlayınca mantılar ve nohut ek edilir.
  4. Orta ateşte mantılar fazla yumuşamadan hafif canlı kalacak halde pişirilir.
  5. Nanesi, kırmızı biberi eklenip çorbayla özleşmesi için karıştırılır.
Kulaklı Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt