Kumpir Tanımı İçin Materyaller
- 4 adet büyük uzunluk patates
- 1 kase amerikan salatası
- 1 kase yeşil ve siyah zeytin ( Çekirdeksiz)
- 1 kutu konserve mısır
- 1 kase rendelenmiş kaşar peynir
- 1 kase doğranmış (Salça tuz ile sotelenmiş ) sosis
- Ketçap
- Mayonez
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
Kumpir Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Patatesleri yıkayıp kuruttuktan sonra folyolayıp yaklaşık 1, 5 saat fırında pişiriyoruz.
- Piştikten sonra üzerinden folyoları çıkarıp 30 dakika kabukları kızarana kadar tekrar fırınlıyoruz.
- Patateslerimizi büsbütün pişince fırından çıkarıyoruz ve ortasını bıçak ile kesip içine 1 tatlı kaşığı kaşığı tereyağımızı sürüp karıştırıyoruz.
- Akabinde kaşar peynirini ek edip tekrar karıştırıyoruz. İçine tüm gereçlerimizi sırayla ekleyip en üste ketçap ve mayonezi ek edip servis ediyoruz. Deneyeceklere afiyetler olsun????