Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kumpir

Kumpir
0
69

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Kumpir Tanımı İçin Malzemeler

• 7-8 adet büyük patates
Servis ederken;
  • 100 gr tereyağ
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 100 gr sotelenmiş sosis
  • 1/2 (yarım) su bardağı doğranmış yeşil zeytin
  • 1/2 (yarım) su bardağı doğranmış siyah zeytin
  • 3-4 adet salatalık turşusu
  • 2 adet közlenmiş kapya biber
  • 1 kutu konserve mısır
Üzerine;
  • Ketçap
  • Mayonez

Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Patatesleri fırçayla güzelce yıkadım.
  2. Fırın tepsisine yerleştirdim.
  3. Tam ortasına ısıya güçlü bir kapta su koydum ki, patatesler pişerken kurumasın.
  4. 200° fırında 1:30 saat pişirdim ♨️♨️.
  5. Servis ederken, tabiri caizse patatesi karnını ortadan kesip tam ayırmadan bir yemek kaşığı tereyağ bir yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri ile çatalla ezerek yumuşattım.
  6. Üzerini isteğe nazaran turşu, zeytin, sosis v. S. Üzere gereçlerle doldurup ketçap mayonez sıkıp servis yaptım.
Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kumpir Tanımı İçin Materyaller 4 adet büyük uzunluk patates1 kase amerikan salatası1 kase yeşil ve siyah zeytin ( Çekirdeksiz)1 kutu konserve mısır1 kase rendelenmiş kaşar peynir1 kase doğranmış (Salça tuz ile sotelenmiş ) sosisKetçapMayonez2 yemek kaşığı tereyağıTuz Kumpir Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Evde Kumpir tarifi Evde Kumpir yapılışı Evde Kumpir malzemeler 1 kilo patates 2 corba kaşığı tereyağı 1 su bardağı kaşar rendesi 200 gr mısır (konserve) 200 gr bezelye (konserve) 45 adet sosis, sucuk tuz, karabiber ketcap, mayonez imagesevdekumpirnasilyapilir5ad409c86f688...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Tepside Pratik Kumpir (Hazırlardan Daha Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler 5 tane patates1 su bardağı bezelye1 su bardağı konserve mısır2 tane havuç5 tane kornişon turşu1 kase rendelenmiş kaşar peyniri2 yemek kaşığı tereyağı1 kangal sucuk5 dilim salam ya da 2 uzun sosis1 tatlı kaşığı domates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Evde kumpir nasıl yapılır oktay usta, Evde Kumpir yapmak icin malzemeler 1 kilo patates 2 corba kaşığı tereyağı 1 su bardağı kaşar rendesi 200 gr mısır (konserve) 200 gr bezelye (konserve) 45 adet sosis, sucuk tuz, karabiber ketcap, mayonez Arzu edilen her ceşit garnitur eklenebilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Porsiyonluk Kumpir Tarifi İçin Malzemeler tabanı için gerekli malzemeler7-8 adet orta boy patates100 gram tereyağ1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniriYarım çay bardağı süt1 çay kaşığı tuz – karabiberüzeri için gerekli malzemeler7-8 adet sosis5-6 adet kornişon turşu2 su bardağı süt mısır1 kase...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt