Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kupta Güllaç

Kupta Güllaç
0
129

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Kupta Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

• 6 adet güllaç yaprağı
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker (Şekerli severseniz 1,5 bardak kullanabilirsiniz)
  • Damak zevkinize nazaran ceviz, fındık

Kupta Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ben güllacı hazırlarken 1 su buçuk su bardağı süt ile şekeri bir taşım kaynatıyorum ve kalan sütü üzerine boşaltıyorum böylece soğumasını beklemiyorum.
  2. Eli yakmayan sıcaklıkta iken ister tepsi içinde ister kırıp kuplara koyarak sütle yumuşatın fark etmiyor ortasına ceviz serpiştirip sardım.
  3. Üzerini antepfıstığı, çilek yahut nar ile süsleyebilirsiniz. Afiyet bal olsun????.
Kupta Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Ramazan Ayının Hafif Tatlısı Güllaç Tanımı İçin Malzemeler 1.5 litre süt2 su bardağı şeker1 yemek kaşığı gül suyu1 bardak çekilmiş ceviz10 yaprak güllaç Üzeri için; CevizToz antep fıstığıŞeker böğürtlen Ramazan Ayının Hafif Tatlısı Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Cevizli Güllaç Tanımı İçin Malzemeler Kullanılan su bardağı 200ml 400 gr güllaç yaprağı2 litre süt2 su bardağı toz şeker200 gram ceviz (birazını üzerini süslemek için ayırdım.) Üzerine: Çilek Cevizli Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Güllacın şerbeti için, 2litre sütü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Soğuk Baklava Tadında Güllaç Tanımı İçin Malzemeler 10 adet güllaç yaprağı2 litre süt1 su bardağı toz şeker2 paket toz krem şanti3 paket vanilin1 paket sıvı krema (yarı çırpılmış)100 gram fındık100 gram badem100 gram ceviz2 paket bitter çikolata Süslemek için: 1 tutam toz antep fıstığı1 tutam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Kullanılan su bardağı 200 ml Soya soslu tavuk 500 gr tavuk göğsü Marine sosu için; 2 yemek kaşığı soya sosu 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Yarım çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmızı toz biber (tepeleme) Yarım çay kaşığı toz sarımsak Domatesli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Hindistancevizli Güllaç Tatlısının Tarifi Yapımı MALZEMELER 10 adet güllaç yaprağı 2 su bardağı toz şeker 4 bardak süt Muhallebı için : 2 bardak süt yarım su bardağı su 5 çorba kaşığı toz şeker 34 kahve fıncanı pirinç unu 2 kahve fıncanı toz hindistancevizi 1 tutam tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,505Konular
982,613Mesajlar
33,037Kullanıcılar
link67Son üye
Üst Alt