Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kurabiye Adam(Süslemeye Yarısı Kaldı O Kadar Lezzetli!!!)

Kurabiye Adam(Süslemeye Yarısı Kaldı O Kadar Lezzetli!!!)
0
23

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Kurabiye Adam(Süslemeye Yarısı Kaldı O Kadar Lezzetli!!!) Tanımı İçin Malzemeler

• 1 yumurta
  • 125 gram tereyağı yahut margarin yumuşak olsun
  • 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 çay kaşığı zencefil
  • 1 su bardağı nişasta ( ben mısır kullandım)
  • 2 su bardağı un
Süsleme için
  • Damla çikolata
  • Kurabiye adam kalıbı

Kurabiye Adam(Süslemeye Yarısı Kaldı O Kadar Lezzetli!!!) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bütün materyalleri karıştırıp yumuşak çok sert olmayan bir hamur elde edelim.
  2. Ben buzdolabı poşeti ortasında açtım açtım sizde o denli yapabilirsiniz çok ince açmayın 1 parmak kalınlığından biraz daha ince olsun ,toplamda 20 adet çıkıyor.
  3. Ceviz büyüklüğünde bir modül ayırdım ve besin boyası ile renklendirdim.
  4. İsterseniz siz yapmayıp çikolataya da bulayabilirsiniz düğmeleri de gözleri üzere çoko damla koyabilirsiniz, yada biçimdeki üzere kol kısmına ve düğmeleri renkli yapabilirsiniz.
  5. 180 derece ısıtılmış fırında üstü fazla kızarmadan pişirin benim fırın 10 dk fansız ayarda pişiriyor.
  6. Çoko damla çikolata dan 2 yemek kaşığı kadar alıp bir kaba benmari yolu eritin yani altta sıcak su kaynayacak kabı üzerine koyup eritiyoruz.
  7. Sonrada ılık olan kurabiyeleri süslüyoruz, süslemek size kalmış nasıl isterseniz, benim küçük kızım bu türlü istedi. Afiyet olsun ????????
Kurabiye Adam(Süslemeye Yarısı Kaldı O Kadar Lezzetli!!!) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt