Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuran Kerim'e Tekme Atan Gençlerin Cezası Belli Oldu

Kuran Kerim'e Tekme Atan Gençlerin Cezası Belli Oldu

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Antalya'daki bir lisede Kur'an'ı Kerim'e tekme atılması olayıyla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Olaya karışan 3 öğrenciye örgün eğitim dışına çıkarılma cezası verildiği belirtildi. 

Eğitim-Bir-Sen Antalya Şube Lideri Eyüp Bülent Miran, sendika binasında düzenlenen toplantıda Serik ilçesindeki bir lisede Kur'an-ı Kerim'e tekme atılması olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Miran, Kur'an'ı- Kerim'e tekme olayına karşılan 3 öğrenciye örgün eğitim dışına çıkarılma cezasının verildiğini kelamlarına ekledi.

Miran açıklamasında, “Bu yakışıksız ve kabul edilemez davranış, göz arkası edilmemesi gereken olay bir kere daha göstermiştir ki eğitim sistemimizde yolunda gitmeyen, yanlış ve eksik olan bir şeyler var” dedi.

Özür diledi: "Kur-an'ı Kerim olduğunu bilmiyordum"

Antalya’nın Serik ilçesinde Kur'an-ı Kerim’e tekme atarak büyük reaksiyon çeken lise öğrencisi kendini savundu.  Eline Kur'an-ı Kerim alarak öpüp başına koyan genç, “Selamünaleyküm Müslüman kardeşlerim. Toplumsal medyada yayınlanan Kur-an'ımıza hakaret olan imajın futbol hevesim olmasıyla arkadaşımın bana bir anda atmasından ötürü refleksi olarak yemin ederim ki istek dışı Kur-an'ı Kerim olduğunu bilmeyerek vurdum. Yaptığımdan çok pişman ve üzgünüm. Herkesten özür dilerim” kelamlarına yer verdi.