Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kurbağa Prens Masalı Özeti

Kurbağa Prens Masalı Özeti
0
113

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Kurbağa Prens Masalı Özeti,

Çok Eskiden yedii güzel kızı olan bir kral varmış Bu kızların en güzeli en küçük olanmışGüzel günlerde sarayın yakınındaki serin gölün kıyısında altın topuyla oynamaya bayılırmış Bir gün kız topunu havaya atmış ve umulmadık bir şey olmuş Top göle düşmüş! “Topum gitti! diye ağlamış kız “Ben senin topunu getiririm, demiş gölün kıyısındaki minik bir kurbağa “Ama benimle dost olacağına, yemeğini paylaşacağına ve geceleri yatağına alacağına laf verirsen, diye devam etmiş kurbağa “Işlenmiş demiş kız Lakin kurbağa suya dalıp kızın topunu ona gerir vermez koşarak saraya dönmüş

Akşamleyin kral ve ailesi sofraya oturmuşlar Tam yemeğe başlamak üzerelerken kapıdan bir vraklama sesi gelmiş Ufak prenses duymazdan gelmeye çalışmış Ama kral meraklanmış Kim o? diye sormuş Prenses bunun üzerine kurbağaya verdiği sözü babasına anlatmış Söz sözdür kızım, demiş babası Böylece prensesin dehşet doymuş bakışlarına karşın kurbağaya sofrada yer verilmiş

Yemekten daha sonra kız kimsesiz yatağına yönelmiş Kurbağa masadan, ya ben ne olacağım? diye vraklamış Kral kızına, “Bahşedilen sözlerle ilgili söylediklerimi unutma demişPrenses kurbağayı yanında alıp odasına götürmüş ve bir köşeye bırakmış Yastığına ulaşmak isterim demiş, kurbağa Prenses gözyaşları içinde kurbağayı yastığına bırakmış

Tam o anda kurbağa yakışıklı bir prense dönüşmüş “Korkma, diye gülümsemiş Bir cadı beni kurbağa yapmıştı ve bu büyüyü ama bir prenses bozabilirdi Umarım dost olabilirz Ayrıca bak artık bir kurbağa değilim Prens ve prenses çok geçmeden evlenmişler ve düğünlerinde natürel ancak bir takım yeşil dostlarını da misafir etme etmeyi unutmamışlar *

858,506Konular
983,079Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt