Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kurban Bayramı ile ilgili Fıkralar

Kurban Bayramı ile ilgili Fıkralar
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Kurban bayramıyla ilgili fıkralar
Bayram fıkraları kurban bayramı

HACİVAT ile karagöz kurban bayramında koyun elde etmek için haricen çıkarlar hacivat karagözü bir dereye götürür:
karagöz:hacivat burada ne işimiz var der
hacivat:buyıl koyunumuzu ucuz tutacağız der

Cemaat, camide namazını kılmış, tesbihat yapıyormuş Pat Diye içeri elinde çifte su verilmiş bursa işi bir ekmek bıçağı yer alan bir adam girmiş ve gür sesiyle:

—aranızda Müslüman var mı? Diye bağırmış

Cemaat, eli bıçaklı adamdan ilginç korkmuş yan Lakin içlerinden yaşlıca biri cesaretini toplamış, her şeyi göze almış bundan böyle ve elini kaldırmış:

—ben Ben müslümanım

Adam bunu dışarı götürmüş Meğer Kurban kestirecekmiş Kurbanını ihtiyar adama kestirmiş lakin adam yaşlı bağlı, yorulmuş Ben yoruldum evladım, derisini de başka biri yüzsün demiş Kurban sahibi adam camiden içeri bitmiş girmiş, bu sefer bursa işi bıçağı kana bulanmış gören cemaat iyice korkmuş ast Adam:

—aranızda başka Müslüman yok mu? Diye bağırmış

O anda herkes imama bakmış İmamın ödü kopuyor yan

—ne bakıyorsunuz bana ya, demiş ve eklemiş:

iki rekat namaz kıldırdık diye Müslüman mı olduk *

Similar threads

Kurban bayramıyla ilgili fıkralar Bayram fıkraları kurban bayramı HACİVAT ile karagoz kurban bayramında koyun almak icin dışarıya cıkarlar hacivat karagozu bir dereye goturur: karagoz:hacivat burada ne işimiz var der hacivat:buyıl koyunumuzu ucuz tutacağız der Cemaat, camide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Dini Fıkralar Komik Dini Fıkralar Kısa Dini Fıkralar Borcum Borç Köyün birinde vatandaşın biri ölmüşSırt üstü son istirahate çekilen merhumun sağ eli bağrında sol elide erkeklik organının üzerindeymiş Köy halkı merhumun bu vaziyetinden bir mana çıkarmaya çalışsalarda bir sonuca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
kurban bayramı piyes Şahıslar: Orhan,Zişan,Fehiman,Fikret,Vildan (Kuzu sesleri aralarında) Orhan:Bu koyun çok sevimli Fikret, gel anlaşıp alalım Fikret:Olmaz baba Şirin bir şey olmasın Orhan:Niye oğlum? Fikret:Ya hayır kesmeye kıyamayız Huysuz,çirkin bir tane bulalım Kimsenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
trafikle ilgili fıkra,trafikle ilgili fıkralar,trafik fıkraları,trafik hakkında fıkralar,komik trafik fıkraları TRAFİK FIKRALARI Tasarruf Temel'in oğlu kan ter içinde koşarak eve kazanç Uy buba tam yüz bin lira tasarruf ettum, otobüse binmeyip yanına koştum Esas birazcık kavgalı; Ula oğlum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Matematik ile ilgili Kısa fıkralar Matematik ile ilgili birbirinde komik fıkraları sayfamızda bulabilirsiniz 90 derece Fıkra Esas ogluna sormus: Su kaç derecede kaynar? Oglu: 90 derecede, demis Esas: Oglum 90 derecede kaynayan tepede olan açidir 2x2 KAÇ EDER? Trabzon'un en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt