Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır arkadraşlarım ?

Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır arkadraşlarım ?
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kürtajdan sonradan hamile kalma şansı ne kadardır arkadraşlarım ? Arkadaşlarım ben geçen ay kürtaj oldum kürtajdan sonra gebe kalma şansım ne kadar var kaç ay sonra tekrar hamile kalabilirim ve neler yapmam gerekiyor acaba bana kürtajdan sonradan hekim kontrolü ile gebe kalanlar neler yaptıklarını neler ettiklerini yazibilirler mi teşekkür ederim  

Similar threads

Başbakandan Kürtaj Yasası Açıklaması kürtaj yasası kürtaj şartları Sevgili melekler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kürtaj yasası ile ilgili talimat yaptı Açıklamasında kürtaj şartları ile ilgili olarak yasal düzenlemeler getirileceğini söyledi Teferruatlar şöyle 1549041305 1549041305...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Kürtaj olduktan sonra kürtajdan daha sonra gebe kalanlar slm herkese mayıs ayında 7 haftalık bebğimi ilk başta kalbi attı sonradan durmuş ve aldılar ozamandan beri korunduk ilk bu ay yani kasım ayında korunmadık kürtajdan daha sonra ilk 3 ay gebe kalmdan önceki gibi 32 günde bir adet oldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Doğum Kontrolu ve Kürtajın Dinimizdeki Yeri dinimizde kürtajın yeri kürtajın dindeki yeri dinimizdeki islamda dinimizde kürtaj Sual: Çocuk olmaması için önlem edinmek örneğin prezervatif uygulamak caiz mi? YANIT Evet caizdir Sual: Kadın çocuk olmaması için spiral kullansa, caiz mi? YANIT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Kürtaj Nasıl Yapılır? Aspirasyon Kürtajı D & E (Dilatasyon ve Evakuasyon) Kürtaj Acı Verici Bir İşlem Midir? Kürtaj Daha Sonra Hamile Kalmamı Etkiler Mi? Kürtaj Sonrasında Ne Zaman Gebe Kalabilirim? Kürtaj Sonrasında Neler Olur? Kürtaj Yaptırdıktan Sonra İyileşme Süreci Enfeksiyonu Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
kürtaj cocuk nasıl düşer beğenilmeyen bebek nasıl düşürülür kürtaj olmadan bebek düşer hamileyim düşürebilirim 4 aylık düşürülür Kürtaj, esas rahmindeki cenin* in herhangi bir dış etkiyle düşmesi Bu, bile bile hap faydalanma vb ile olabileceği gibi, nefret edilen şey, yüksek bir yerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,481Konular
981,450Mesajlar
29,612Kullanıcılar
bahattincanSon üye
Üst Alt