Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Fasulye (Sucuklu)

Kuru Fasulye (Sucuklu)
0
44

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
kuru-fasulye-sucuklu-1.jpg

Kuru Fasulye (Sucuklu) Tanımı İçin Malzemeler

• 2,5 su bardağı kuru fasulye (akşamdan ıslatılır)
  • 2 orta uzunluk kuru soğan
  • 1 kase doğranmış sucuk
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Kuru domates
  • 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
  • Tuz
  • Su (kaynar suyla ıslattığım için kaynar su)

Kuru Fasulye (Sucuklu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle soğanlarımızı yemeklik doğruyoruz ve tenceremize alıyoruz.
  2. Üzerine sıvı yağ ekleyip kavuruyoruz.
  3. Kavrulan soğanların üzerine sucukları alıp kavurmaya devam ediyoruz.
  4. Salça ve domates kurularını da kavrulan sucuklarla buluşturup fasulyemizi ve tuzumuzu da katalım.
  5. Üzerini geçecek kadar sıcak suyu ekleyip karıştırdıktan sonra kapağını kapatalım.
  6. Ben düdüklüde pişirdim kısık ateşte 35 dk kâfi oldu. Hepinize afiyet olsun. ????.
Kuru Fasulye (Sucuklu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı İçin Gereçler ️1 bardak kuru fasulye️1 adet soğan️Sucuk dilimleri️Sıvı yağ️1 yemek kaşığı salça️Tuz Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Evvel kuru fasulyemizi haşlayalım ve kenara alalım. Akabinde soğanımızı kavuralım ve salçamızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı İçin Gereçler 1 adet soğan2 su bardağı kuru fasulye(ıslatılmış)Sıvı yağ1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçasıKırmızı biberYeşil biber6-7 dilim sucuk1 adet küp şekerEt bulyonYeteri kadar suTuzKarabiberPul biber Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Güveçte Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı İçin Gereçler 2 su bardağı fasulye1 soğan ince doğranmış1 kase domates püresi (yazdan yapmıştım olmasada olur)1 çorba kaşığı domates yada biber salçası2 yeşil biber1 havuç100 gram kadar sucuk ince doğruyoruz1 büyük çay bardağı sıvı yağDamak zevkimize nazaran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı kuru fasulye1 adet orta uzunluk soğan1 diş sarımsak1 küçük havuçYarım kapya biber (olmadığı için ben kullanmadım)1 kaşık domates salçası1 kaşık biber salçasıİstenilen ölçüde sucukZeytinyağıTuz, karabiber, kimyon Sucuklu Kuru Fasulye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı kuru fasulye1 orta boy kuru soğan1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı acı biber salçası100 gram sucuk (4 e bölün)TuzYarım çay bardağından az zeytinyağı1 litre su Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
858,481Konular
981,443Mesajlar
29,605Kullanıcılar
arfelaSon üye
Üst Alt