Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Fasulye

Kuru Fasulye
0
12

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kuru-fasulye.jpg

Kuru Fasulye Tanımı İçin Gereçler

  • 1,5 su bardağı kuru fasulye
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı karışık salça
  • 300 gram kuşbaşı dana eti
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Pul biber
  • Karabiber

Kuru Fasulye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kuru fasulyeler bir gece evvelden sıcak suya koyulur.
  2. Soğan yemeklik doğranır, sıvı yağ koyduğunuz düdüklü tencerede soğanlar kavrulur.
  3. Kuşbaşı doğranmış etler ek edilerek yavaşça kavrulur.
  4. Salça ve baharatlar ek edildikten sonra suyunu süzmüş olduğunu kuru fasulye eklenir.
  5. Üzerini geçecek kadar sıcak su ek edilip düdüklü tencerenin kapağı kapatılır.
  6. Kaynadıktan sonra kısık ateşe alınarak 50dk pişirilir. Afiyet olsun. ????????.
 
858,496Konular
981,866Mesajlar
29,905Kullanıcılar
hakanonur42Son üye
Üst Alt