Kuru Fasulye Tanımı İçin Gereçler
- 1,5 su bardağı kuru fasulye
- 1 adet kuru soğan
- 1 yemek kaşığı karışık salça
- 300 gram kuşbaşı dana eti
- Sıvı yağ
- Tuz
- Pul biber
- Karabiber
Kuru Fasulye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kuru fasulyeler bir gece evvelden sıcak suya koyulur.
- Soğan yemeklik doğranır, sıvı yağ koyduğunuz düdüklü tencerede soğanlar kavrulur.
- Kuşbaşı doğranmış etler ek edilerek yavaşça kavrulur.
- Salça ve baharatlar ek edildikten sonra suyunu süzmüş olduğunu kuru fasulye eklenir.
- Üzerini geçecek kadar sıcak su ek edilip düdüklü tencerenin kapağı kapatılır.
- Kaynadıktan sonra kısık ateşe alınarak 50dk pişirilir. Afiyet olsun. ????????.