Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Fasulye

Kuru Fasulye

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
kuru-fasulye.jpg

Kuru Fasulye Tanımı İçin Materyaller

  • 2 su bardağı kuru fasulye
  • 300 gram dana kuşbaşı et
  • 1 tane kuru soğan
  • 2 tane sivri biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı acı biber salçası
  • Tuz ,karabiber
  • 4, 5 -5 bardak sıcak su
  • Sıvı yağ ve tereyağ

Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kuru fasulyeyi akşamdan soğuk suyla ıslatıyoruz, sonraki gün suyunu süzüp çokça yıkıyoruz.
  2. Etleri küp doğrayıp tenceremizin içine atıyoruz.
  3. Sıvı yağı ve tereyağ ile birlikte kavuruyoruz. Rengi dönene kadar.
  4. Akabinde soğanı ve yeşil biberi ekliyoruz ve tekrar kavuruyoruz ve salçasını baharatlarını ekleyip fasulyesini akabinde suyunu düzgünce karıştırıyoruz
  5. Düdüklünün ağzını kapatıp yüksek ateşte kaynamaya bırakıyoruz.
  6. Kaynadıktan sonra kısık ateşe alıp ortalama 20 dakika pişirmeye devam ediyoruzOrta ara denetim etmekte yarar var fasulyesinin cinsine nazaran pişiyor zira şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun????

Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt