Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet soğan
- 2 yemek kaşığı biber salçası
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 2 adet et suyu bulyon
- Kemikli et yarım kilo
- 1 kilo kuru fasulye
- 2,5 litre sıcak su
- 2 tatlı kaşığı tuz
Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kuru fasulyelerimizi evvelden ıslatıyıruz.
- Kuru soğanı sıvı yağ ile pişiriyoruz.
- Üzerine 2 yemek kaşığı biber salçası, 1 yemek kaşığı domates salçası bunları uygunca birbirine yediriyoruz.
- Daha sonra 2 adet et suyu ekliyoruz ve yarım kilo etimizi bir kilo kuru fasulyemizle karıştırıyoruz.
- İyicene salçayla birbirine yediriyoruz ve son olarak üzerine 2,5 litre suyumuz ekleyip 2 tatlı kaşığı tuz ekliyoruz ve 50 dk düdüklü tencerede pişiriyoruz.