Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Fasulye

Kuru Fasulye
0
92

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı kuru fasulye (önceden ıslatılmış)
  • 300 gram dana kuşbaşı et
  • 1 tane kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı acı biber salçası
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • 4,5 su bardağı sıcak su

Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kuru fasulyeyi akşamdan yıkayın üzerini geçecek kadar soğuk su ekleyin ve şişmeye bırakın.
  2. Düdüklü tencereye tereyağını koyun eritin içine ince kıyılmış soğan ekleyin düzgünce kavurun.
  3. Küçük kuş başı doğranmış etleri ekleyin ve bir mühlet daha kavurun etin suyu çekilince içine biber ve domates salçası da ekleyin bir mühlet daha kavurun.
  4. Fasulye ve suyunu da ekleyin düdüklünün kapağını kapatın.
  5. 25 dakika kaynadıktan sonra açın ve tuzunu ekleyin ve 5 dakika ağzı açık kaynatın.
Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,594Mesajlar
29,699Kullanıcılar
Ghost1234Son üye
Üst Alt