Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kuru İç Bakla Salatası (Kıbrıs Usulü)

Kuru İç Bakla Salatası (Kıbrıs Usulü)
0
34

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kuru-ic-bakla-salatasi-kibris-usulu.jpg

Kuru İç Bakla Salatası (Kıbrıs Usulü) Tanımı İçin Materyaller

  • 2 su bardağı kuru iç bakla
  • 6 diş sarımsak
  • Yarım demet pazı yada yarım kilo kabak
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 4 yemek kaşığı sirke yahut 1 adet limon

Kuru İç Bakla Salatası (Kıbrıs Usulü) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Orta uzunluk bir tencereye baklaların üstünü örtecek kadar su koyun ve orta ateşle haşlamaya bırakın.
  2. 5 dakika kaynadıktan sonra, suyu değiştirin ve tıpkı ölçüde su ek edip tekrar haşlamaya bırakınız. Kaynarken oluşan köpüğü kaşık yardımı ile alın.
  3. Kaynayan baklanın içine 3 diş sarımsak ek edin ve baklalar yumuşayıncaya kadar kaynatınız. Pazıyı yahut kabakları başka bir tencerede, üstünü örtecek kadar su koyun ve yumuşayıncaya kadar haşlayınız.
  4. Baklaları ve zerzevatları ocaktan alınız ve sularını düzgünce süzüp bir servis kabına koyunuz. Tuz, zeytinyağı, kalan 3 diş sarımsğı sirke yahut limon suyu ek edin ve karıştırın. Dilerseniz sıcak yahut soğuk servis yapılabilir. Şimdiden afiyet olsun!.
 
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt