Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Kavurması

Hoş geldin! eno997 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kuru Kavurması
0
27

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71

Kuru Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet kurutulmuş biber (büyüklüğüne nazaran değişebilir)
  • 6 adet kurutulmuş domates (büyüklüğüne nazaran değişebilir)
  • 1 adet büyük soğan
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası (tepeleme)
  • 2 tatlı kaşığı domates salçası (tepeleme)
  • Kaynar su
  • Yağ
  • İsteğe nazaran baharatlar

Kuru Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kuruları kaynar suda 15 dk bekletiyoruz. Sonra suyu süzüyoruz.
  2. Soğanı doğrayıp yağ ile kavuruyoruz.
  3. Ardına salçaları ekliyoruz.
  4. Baharat atmak isteyenler baharatı burada atmalı.
  5. Ardına süzdüğümüz kuruları ekliyoruz.
  6. Kurularla ve biraz biraz su ekleyerek kavurmaya devam ediyoruz.
  7. İyice pişip yumuşayınca ocağı kapatıyoruz. (ben kaynar su olarak makarna suyu kullandım).
Kuru Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt