bilgisayarci
FD Üye
Kuru Köfteli Kızartma Tanımı İçin Gereçler
- 400 gram kıyma
- 1 adet yumurta
- Çekilmiş ekmek içi
- 1, 5 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- Pulbiber, kimyon
- 2 diş sarımsak
- 1 adet soğan
- Domates ve biber
Kuru Köfteli Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Kıymamızı geniş bir kaba alıp üstüne bütün materyalleri ekleyip yoğurun.
- 7-8 dakika içerisinde kıvam alacaktır.
- 1 saat kadar dolapta dinlendirin.
- Sonra elinizle hal verip kızgın yağda kızartın.
- Dilerseniz biberle domatesle servis edebilirsiniz. Patatesle harika bir ahenk yakalayacaksınızdır