Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuru Sebze Kavurması

Kuru Sebze Kavurması
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kuru-sebze-kavurmasi.jpg

Kuru Zerzevat Kavurması Tanımı İçin Gereçler

  • Dilediğiniz kadar kuru biber, kuru patlıcan, kuru patlıcan içi ve kuru domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ

Kuru Zerzevat Kavurması Tanımı Yapılışı

  1. Biber ve patlıcan kuruları güzelce yıkanır tencereye alınır, üzeri geçecek kadar su eklenir ve haşlanır.
  2. Haşlanan sebzeler kevgir yardımı ile bir süzgece alınır ve ocağın altı kapatılır.
  3. Domates kuruları suya atılır ve 5 dakika sıcak su da bekletilip sudan alınır.
  4. Farklı bir tencerede sıvı yağ da salça kavrulur ve kuru sebzeler de eklenerek yaklaşık 10 dakika kavrulur ve servis edilir.
 
858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt