Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kuru Üzüm Hoşafı

Kuru Üzüm Hoşafı
0
106

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63

Kuru Üzüm Hoşafı Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gr kuru üzüm çekirdeksiz
  • 1-5 su bardağı şeker
  • 1 çimdik limon tozu
  • 2-5 litre su

Kuru Üzüm Hoşafı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kuru üzümü yıkayıp uygun bir tencereye alalım.
  2. Üzerine toz şeker ,limon tozu ve suyunu da ek ederek ocağa bırakalım.
  3. Kaynamaya başlayınca altını biraz kısıp 40-45 dk daha kaynatalım.
  4. Rengi biraz yoğunlaşan hoşafın altını kapatıp soğumaya bırakalım.
  5. Soğuduktan sora buzdolabına alalım .
  6. Daha soğuk tüketmek isterseniz içine buz atılabilir deneyenlere.Afiyet olsun????.
Kuru Üzüm Hoşafı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Üzüm Kompostosu (Hoşafı) Tanımı İçin Malzemeler 200 gram kuru üzüm1/2 (yarım) su bardağı şeker3,5 su bardağı  su Üzüm Kompostosu (Hoşafı) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle üzümlerimizi bir kaseye alıp üzerine kaynar su ekleyip 20 dk bekletelim. Şişen üzümleri süzerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Ramazan Hoşafı Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı sarı üzüm1 su bardağından biraz fazla kayısı kurusu5 yemek kaşığı şeker (Şekerini artırabilir yahut eksiltebilirsiniz)1 adet kabuk tarçın4-5 tane karanfil (İsteğe bağlı)2 litre su Ramazan Hoşafı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Taze Üzüm Hoşafı Tanımı İçin Materyaller 1 kg üzüm1 su bardağı toz şeker2.5 litre suİsteğe nazaran çubuk tarçınİsteğe nazaran 2 yada 3 adet karanfil atılabilir ben kullanmıyorum Taze Üzüm Hoşafı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Evvel üzümleri güzelce yıkayıp tenceremize alıyoruz. 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Kayısı Hoşafı Tarifi İçin Malzemeler 500 gram kuru kayısı1 su bardağı toz şeker3-4 adet karanfil1 çubuk tarçın Kayısı Hoşafı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önce kayısıları güzelce yıkayalım 1 saat kadar suda bekletelim. Tencereye aldığımız kayısıların üzerine 1 bardak toz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Kuru Kayısı Hoşafı (Gün Kurusu) Tanımı İçin Gereçler 1 kase gün kurusu kayısı7 su bardağı su6 yemek kaşığı şeker1 adet kabuk tarçın5 adet karanfil Kuru Kayısı Hoşafı (Gün Kurusu) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Gün kurusu kayısıları sıcak suya ıslatalım 10 dakika bekletelim, sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
858,478Konular
981,303Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt