Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kuru Yufkadan Börek

Kuru Yufkadan Börek
0
37

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Kuru Yufkadan Börek Tanımı İçin Malzemeler

• 7 adet kuru yufka
  • 2 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 200 gram peynir
  • 1/4 (çeyrek) maydanoz

Kuru Yufkadan Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Büyük bir kabın içine tuzlu suyu hazırlıyoruz.
  2. Yufkaları tek tek tuzlu suya batırıyoruz.
  3. Önceden yağladığımız tepsiye ıslattığımız yufkaları diziyoruz.
  4. Yufka sayısını istediğiniz kalınlığa nazaran ayarlayabilirsiniz, ben birinci kat için yaklaşık 4 yufka kullandım.
  5. Arasına hazırladığımız peynirli karışımı koyuyoruz ve tekrar birebir biçimde yufkaları ıslatıp üst katını yapıyoruz.
  6. Üst katı içinde 3 yufka kullandım.180°c ısıttığımız fırında 20 dakika pişiriyoruz.
  7. Daha sonra çıkartıp üstüne yağ sürüp tekrar fırına veriyoruz.
  8. Üzeri kızarana kadar pişirmeye devam ediyoruz.İsteğe nazaran çörek otuda ekleyebilirsiniz.Afiyet olsun. :).
Kuru Yufkadan Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Baklavalık Yufkadan Çıtır Börek (Yapımı Çok Kolay) Tarifi İçin Malzemeler 28 adet baklavalık yufka (2 paket kullandım)2 yemek kaşığı tereyağı1 çay bardağından bir parmak eksik sıvı yağİç malzemesi250 gram lor peyniri1 tutam ince kıyılmış maydanoz Üzeri için; Çeyrek çay bardağı sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Hazır Aldığımız Yufkadan Peynirli Börek Tanımı İçin Materyaller 1 paket hazır ince yufka1 adet yumurta1 yarım çay bardağı sıvı yağ1 su bardağı yoğurt1 su bardağı süt İç harcı için Beyaz peynir Hazır Aldığımız Yufkadan Peynirli Börek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Hazır Yufkadan Börek Tanımı İçin Materyaller 6 adet yufka Sos İçin; 2 adet yumurtaYarım su bardağı sütYarım su bardağı sıvı yağ İç Harcı; Patates Üzeri İçin; Kalan sosSusamÇörek otu Hazır Yufkadan Börek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Çırpma kabına yumurtaları sütü ve yağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi İçin Malzemeler 5 ader yufka İçi için; 1 kg. ıspanak1 orta boy soğanAz sıvıyağKırmızıbiber, karabiber, tuz Sosu için; 3 adet yumurta1 su bardağı süt1 çay bardağı sıvı yağ Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Yedikçe Yedirten Havuçlu Kıymalı Börek (Hazır Yufkadan) Tanımı İçin Malzemeler 6 adet yufka1su bardağı 2 parmak eksik süt1 çay bardağı yoğurt2 tane yumurta 1 ‘ inin sarısı üstüne1 çay kaşığı kabartma tozuSusamÇörek otu İç harcı için; 250 gr kıyma1 orta uzunluk kuru soğan2 adet havuçYarım demet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt