Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuşbaşı Etli Otlu Pilav Tarifi Resimli

Kuşbaşı Etli Otlu Pilav Tarifi Resimli
0
89

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
Kuşbaşı Etli Otlu Pilav nasıl yapılır
Kuşbaşı Etli Otlu Pilav hazırlanışı








Kuşbaşı Etli Otlu Pilav Tarifi Resimli

Kuşbaşı Etli Otlu Pilav malzemeleri

250 gr kuşbaşı et
3 su bardağı baldo pirinc
5 su bardağı et suyu
1 demet dereotu
1 demet maydanoz
30 gr tereyağı
2 damla limon suyu
1 tutam tuz


Kuşbaşı Etli Otlu Pilav yapımı:

Pirinci 1 tutam tuz ve birkac damla limon suyu ilaveli sıcak suda 30 dakika bekletelim Nişastası gidene kadar bol suyla yıkayıp suzelim Dereotu ve maydanozu temizleyip bir kaba kıyalım Minik doğranmış kuşbaşı eti kavuralım Tereyağının yarısını tencerede eritip pirinci karıştırarak kavuralım Et suyu ve tuzu ekleyip tencerenin kapağını kapatalım Yuksek ateşte su kaynayıncaya kadar pişirelim Ateşi kısıp pirincler suyunu tamamen ceken kadar pişirelim Ocaktan alıp kalan tereyağı, dereotu ve maydanozu ilave edelim Harmanlayıp uzerini kağıt havlu ile kapatalım 5 dakika dinlendirelim Kucuk kalıplara alıp uzerlerine sıkıca bastıralım Servis tabağına ters cevirip alalım Servis yapalım Afiyet olsun



imageskusbasietliotlupilavtarifiresimli5ad40f8e6e49c
 
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,342Kullanıcılar
blackxsSon üye
Üst Alt