elektronikci
FD Üye
Kuskus Salatası Tanımı İçin Materyaller
- 4 su bardağı şalgam suyu (Ben acılı kullandım, ona karşın acı tadı olmadı)
- 2 su bardağı kuskus
- 1 tutam maydanoz
- 1 tutam dereotu
- Kornişon turşu (6 adet)
- 1 su bardağı mısır
- Nar ekşisi (3 yemek kaşığı)
- 1 adet limon suyu
- Yarım çay bardağından biraz az zeytinyağı
- 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz
Kuskus Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Şalgam suyu tencereye alınarak, kaynatılır.
- Kaynayan şalgama kuskuslar ek edilerek, pişirilir.
- Pişen kuskus karıştırma kabına alınarak, orta ara karıştırılır ve soğumaya bırakılır.
- Geri kalan materyaller doğranarak, soğuyan kuskusa eklenir.
- Yağ, limon, nar ekşisi ve tuzda eklenerek yeterlice karıştırılır. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.