Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuzu Kavurma

Kuzu Kavurma
0
27

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kuzu-kavurma.jpg

Kuzu Kavurma Tanımı İçin Gereçler

  • 2 kilo kuzu eti
  • 2 avuç içi kadar kuzu iç yağı
  • Kekik
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz

Kuzu Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kuzu etini istenilen büyüklükte doğrayıp tencereye alalım.
  2. İç yağını da küçük küpler formunda doğrayıp etin üzerine ekleyelim.
  3. Ortada karıştırarak yağın erimesini sağlayalım bir yandan da et suyunu bırakacaktır zati.
  4. Et pişmeye başladıkça suyunu çekip yağ kalacaktır biraz daha yağın içinde karıştırıp ocaktan alalım.
  5. Az tuz, karabiber, pul biber ve kekik ekleyip karıştıralım ve bir fırın kabına dökelim (Baharat ölçüsünü damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz)
  6. Et yağıyla birlikte donacaktır. İstediğiniz büyüklükte modüllere bölüp buzlukta saklayabilirsiniz.
  7. Daha sonra çıkartıp kahvaltıda kıymalı yumurta yahut akşam yemeğinde pilav üstü servis edebilirsiniz????.
 
858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt