iltasyazilim
FD Üye
Labne Peynirli Etli Pide Tarifi İçin Malzemeler Hamur için :
*1 su bardağı ılık su
*Yarım su bardağı zeytinyağ
*1 yemek kaşığı kuru maya
*1 yemek kaşığı şeker
*1 tatlı kaşığı tuz
*Aldığı kadar un
İç malzemesi için :
*350 gram kuşbaşı et
*200 gram labne peyniri
*1 kuru soğan
*2 diş sarımsak
*2 adet sivri biber
*1 adet kırmızı biber
*1 domates
*34 yemek kaşığı zeytinyağ
*Karabiber
*Tuz
Üzeri için için :
*1 adet sivri biber
*1 kiraz domates
*Kekik
Labne Peynirli Etli Pide Tarifi Yapılışı Ilık suya şeker ve mayayı ekleyip 10 dk bekletin*Zeytinyağını ekleyip karıştırın*Un ve tuzu ekleyip orta yumuşaklıkta bir hamur yoğurun*Unu azar azar ekleyerek yoğurun*Kapağını kapatıp 1 saat mayalanması için ılık bir yere bırakın*İç malzeme için tavaya zeytinyağını alın*Soğan ve sarımsağı ekleyip pembeleştirin*Eti ekleyip tüm suyunu çekene kadar pişirin*Biber ve domatesi ekleyip tüm suyunu çekince altını kapatın*Tuz ve karabiberini ilave edin*Tamamen ılıyınca labne peynirini ilave edin*Labne peynirini kullanırken tereddüt etmeyin krema lezzetinde olup daha hafif oluyor*Mayalanan hamuru tezgaha alıp tekrar yoğurun*Borcam tepsiden biraz daha büyük açıp yağladığınız tepsiye yayın*İç malzemeyi hamurun üzerine yayın*Kenardaki fazlalıkları içe doğru bükün
Kenar hamurlara kekik serpin*Domates ve biberi yerleştirin*200 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirin*Afiyet olsun*Sevgilerimle
*1 su bardağı ılık su
*Yarım su bardağı zeytinyağ
*1 yemek kaşığı kuru maya
*1 yemek kaşığı şeker
*1 tatlı kaşığı tuz
*Aldığı kadar un
İç malzemesi için :
*350 gram kuşbaşı et
*200 gram labne peyniri
*1 kuru soğan
*2 diş sarımsak
*2 adet sivri biber
*1 adet kırmızı biber
*1 domates
*34 yemek kaşığı zeytinyağ
*Karabiber
*Tuz
Üzeri için için :
*1 adet sivri biber
*1 kiraz domates
*Kekik
Labne Peynirli Etli Pide Tarifi Yapılışı Ilık suya şeker ve mayayı ekleyip 10 dk bekletin*Zeytinyağını ekleyip karıştırın*Un ve tuzu ekleyip orta yumuşaklıkta bir hamur yoğurun*Unu azar azar ekleyerek yoğurun*Kapağını kapatıp 1 saat mayalanması için ılık bir yere bırakın*İç malzeme için tavaya zeytinyağını alın*Soğan ve sarımsağı ekleyip pembeleştirin*Eti ekleyip tüm suyunu çekene kadar pişirin*Biber ve domatesi ekleyip tüm suyunu çekince altını kapatın*Tuz ve karabiberini ilave edin*Tamamen ılıyınca labne peynirini ilave edin*Labne peynirini kullanırken tereddüt etmeyin krema lezzetinde olup daha hafif oluyor*Mayalanan hamuru tezgaha alıp tekrar yoğurun*Borcam tepsiden biraz daha büyük açıp yağladığınız tepsiye yayın*İç malzemeyi hamurun üzerine yayın*Kenardaki fazlalıkları içe doğru bükün
Kenar hamurlara kekik serpin*Domates ve biberi yerleştirin*200 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirin*Afiyet olsun*Sevgilerimle
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.