Laf koyan kapak sozler facebook
Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama onun kadar soğuk olma
en ruzgarların adamıyım ofkelerimde buyuk olur sevdalarımda seversem destan kızarsam katliam olur
Eskiden uğruna dunyaları yakardım şinmdi bir kibrit bile cakmam
Sevgimin kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim
Ne olurdu yani, Bir sene de insanlık moda olsa
Aşk nedir biliyormusun? Bir kız icin dunyadaki butun kızlardan vazgecmek ve bundan zerre kadar pişmanlık duymamak
Giderek terbiyesizleşiyorsan, hayatın ne mal olduğunu anlıyorsun demektir
Sevgilisi para harcamasın diye yok aşkım ben ac değilim deyip ac gezen kız Gonlum hep seni arıyor, neredesinnn senn
Sildim hayatımdan malları, onumuzdeki kolilere bakacağız
Oleceğiz birgun, gomecekler Birkac gun ovecekler, sonra kalan malını bolecekler Hatta memnun kalmayıp, ustune bir de sovecekler
Parfume falan gerek duymazdı annem Doğuştan cennet kokardı zaten
Namaz kılmaktan ayakları şişen bir peygamberin, uyumaktan gozleri şişen ummetleriyiz Hepsi bu kadar!
Telefon dinleyip mac kurtarana kadar pkkyı dinleyin can kurtarın
Ne diye boburlenip buyukleniyorsun Doğumun bir damla su, olumun bir avuc toprak değil mi?
Alıntı
Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama onun kadar soğuk olma
en ruzgarların adamıyım ofkelerimde buyuk olur sevdalarımda seversem destan kızarsam katliam olur
Eskiden uğruna dunyaları yakardım şinmdi bir kibrit bile cakmam
Sevgimin kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim
Ne olurdu yani, Bir sene de insanlık moda olsa
Aşk nedir biliyormusun? Bir kız icin dunyadaki butun kızlardan vazgecmek ve bundan zerre kadar pişmanlık duymamak
Giderek terbiyesizleşiyorsan, hayatın ne mal olduğunu anlıyorsun demektir
Sevgilisi para harcamasın diye yok aşkım ben ac değilim deyip ac gezen kız Gonlum hep seni arıyor, neredesinnn senn
Sildim hayatımdan malları, onumuzdeki kolilere bakacağız
Oleceğiz birgun, gomecekler Birkac gun ovecekler, sonra kalan malını bolecekler Hatta memnun kalmayıp, ustune bir de sovecekler
Parfume falan gerek duymazdı annem Doğuştan cennet kokardı zaten
Namaz kılmaktan ayakları şişen bir peygamberin, uyumaktan gozleri şişen ummetleriyiz Hepsi bu kadar!
Telefon dinleyip mac kurtarana kadar pkkyı dinleyin can kurtarın
Ne diye boburlenip buyukleniyorsun Doğumun bir damla su, olumun bir avuc toprak değil mi?
Alıntı