Lahmacun Harcı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo yağlı kıyma
- 1 baş sarımsak (Yada 3-4 yeşil sarımsak)
- 1 adet soğan
- 1 demet maydanoz
- 2 kapya biber
- 2 adet yeşil biber
- 4 adet domates
- 2 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Lahmacun Harcı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Et hariç bütün materyalleri rondoya alalım çok ince olsun ki harç ekmeğinin üstünde toparlanmasın.
- Siz bu yazdığım materyalleri kendi damak zevkinize nazaran azaltıp çoğaltabilirsiniz.
- Dilerseniz acı bir biber koyabilirsiniz.
- Çocuklar da yiyince koyamıyoruz malum.
- Bütün materyalleri çektikten sonra harcımız hazır ben pide fırınına gönderiyorum. Siz isterseniz konutta yapabilirsiniz. Afiyet olsun.