iltasyazilim
FD Üye
Lahmacun içi malzemeleri:
750 gr kaburga kıyması(lahmacunda süper oluyo)
45 adet domates
45 adet biber
31 demet maydanoz
56 adet büyük irtifa soğan
1 baş sarımsak
2 yemek kaşığı biber salçası
yarım nehir bardağı sıvıyağ
karabiber
pulbiber
tuz
Lahmacun içi Hazırlanışı:
tüm malzemeleri küçük küçük doğradım, soğanlar robottan geçirdimsalçayı,sıvıyağı, baharatları ekleyip özleşmesi için elimle karıştırdım
bizim burada odun fırınları var oralarda pişirttiriyoruz lahmacunu fakat fırına götürme imkanı olmayanlar ekmek hamuru alabilir yada kendileri mayalı hamur yapıp merdaneyle açarak ortasına iç harçtan koyup evlerindeki fırında pişirebilirlerevdeki fırında kenarları kuru olabilir fırına koymadan sıvıyağla yoğurdu ezip sürerseniz daha yumuşak olurayrıca fırından çıkarında kenarlarını yağlamak gerekir
eğer evde deneyen olursa fotoğraf çekip yollarlarsa sevinirim
Sağlık Durumu olsun *
750 gr kaburga kıyması(lahmacunda süper oluyo)
45 adet domates
45 adet biber
31 demet maydanoz
56 adet büyük irtifa soğan
1 baş sarımsak
2 yemek kaşığı biber salçası
yarım nehir bardağı sıvıyağ
karabiber
pulbiber
tuz
Lahmacun içi Hazırlanışı:
tüm malzemeleri küçük küçük doğradım, soğanlar robottan geçirdimsalçayı,sıvıyağı, baharatları ekleyip özleşmesi için elimle karıştırdım
bizim burada odun fırınları var oralarda pişirttiriyoruz lahmacunu fakat fırına götürme imkanı olmayanlar ekmek hamuru alabilir yada kendileri mayalı hamur yapıp merdaneyle açarak ortasına iç harçtan koyup evlerindeki fırında pişirebilirlerevdeki fırında kenarları kuru olabilir fırına koymadan sıvıyağla yoğurdu ezip sürerseniz daha yumuşak olurayrıca fırından çıkarında kenarlarını yağlamak gerekir
eğer evde deneyen olursa fotoğraf çekip yollarlarsa sevinirim
Sağlık Durumu olsun *