Lahmacun İçi Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kg dana,kuzu karışık orta yağlı kıyma
- 2 büyük kuru soğan
- 2 kol yeşil soğan
- Yarım demet maydanoz
- 3 adet domates
- Yarım diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı pul maraş biberi
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- 1 çay kaşığı kimyon
- Yarım çay bardağı su
- 1 çay bardağı zeytinyağı
Lahmacun İçi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhaba ????Benim üzere yakınlarınızda bir pişirim, ekmek,pide fırını bulunacak kadar şanslıysanız bu lahmacun içi tam muhtaçlığa nazaran üstelik çok da pratik.
- İlk olarak domates, soğan, yeşil soğan, maydanoz, sarımsak robottan geçiriliyor.
- Karıştırma kabına alıp kıyma ve salçalar, zeytinyağı ile baharatlar ekleniyor.
- 10 dakika yoğuruyoruz ve işte hazır pişmek için pide fırınına gönderiyoruz. Afiyet olsun ????.