bilgisayarci
FD Üye
Lahmacun Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet domates
- 4 tane biber
- 3 tane büyük soğan
- Yarım kilo kıyma
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1tatlı kaşığı isot
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 tutam karabiber
- 1 yemek kaşığı karışık salça
Lahmacun Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle soğanlarımızı robottan geçiriyoruz düzgünce sulansın. Suyunu sıkmıyoruz sonra domateslerimizi robotta vuruyoruz.
- Daha sonra, biberlerimizi tüm gereçlerimizi robottan geçirdikten sonra bahar atlarımızı ekleyip, karıştırıyoruz.
- Sonrada yarım kilo kıymayı güzelce koyup elimizle yoğuruyoruz bu kadar.
- Ben lahmacun lokantasına gönderdim risk almadım çok hoş oluyor tavsiye ederim.