Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Laptop hakkında sorum olucak

Laptop hakkında sorum olucak
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Lenova İ3 4010u 17 ghz 4 gb ram 2 gb ekran kartı Hd grapıcs 4400 dahili galiba tam bılmıyorum Knight online oynarken kasma yaparmı gunluk kullanımlarda sıkıntı cıkartırmı yardımcı olursanız eger almayı dusunuyorum

Similar threads

Lenova İ3 4010u 17 ghz 4 gb ram 2 gb ekran kartı Hd grapıcs 4400 dahili galiba tam bılmıyorum Knight online oynarken kasma yaparmı gunluk kullanımlarda sıkıntı cıkartırmı yardımcı olursanız eger almayı dusunuyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Herkese Merhaba. Bu yazımızda öğrenciler için en iyi laptop tavsiyesi konusunda bilgi vermeye çalışacağım. Öncelikle bir laptop satın almayı düşündüğünüzde karşınıza birçok seçenek çıkacaktır. Bu teknik seçeneklerde detaya indikçe kafanızı karıştıracak, işin içinden çıkılamayacak bir duruma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,500Konular
982,392Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt