Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lavaş Ekmeğinde Pizza

Lavaş Ekmeğinde Pizza

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
lavas-ekmeginde-pizza.jpg

Lavaş Ekmeğinde Pizza Tarifi İçin Malzemeler

• 10 adet lavaş ekmeği
  • 400 gram rendelenmiş kaşar peyniri
Pizza sosu için;
  • 2 su bardağı domates sosu
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kuru nane

Lavaş Ekmeğinde Pizza Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Pizzamızın sosunu hazırlayarak başlayalım. ????☺️ Büyük bir kase içine domates sosumuzu ,sıvı yağ, tuz, kara biber, kekik, kuru nane, pul biber alıp güzelce karıştıralım. Sosumuz hazır ☺️????‍????
  2. 1 pizza için; 2 adet lavaş ekmeği kullanıyorum. Lavaş ekmeği alıp tepsimize koyalım ve üstünü kaşar peynirimizden güzel dağıtalım ve üstüne 1 lavaş ekmeği daha koyalım.
  3. Sosumuzu lavaş ekmeğimizin üstüne sürelim ve tekrar kaşar peyniri üstüne dağıtalım. Pizzanızı nasıl yemek isterseniz malzemeleri size bırakıyorum ☺️????.
  4. Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede güzelce kızarana kadar pişirelim. ???????????? Şimdiden afiyet olsun ❤️????‍????
Lavaş Ekmeğinde Pizza Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Fit Lavaş Pizza Tanımı İçin Gereçler 1 çay kaşığı salçayı sulandırınİstediğiniz kadar kaşar peyniri rendeleyin4 dilim sucuk1 mantarı dilimleyip üzerine koyun1 tatlı kaşığı mısır ekleyinKırmızı ve yeşil biber ekleyinDilediğiniz gereçleri ekleyebilirsiniz Fit Lavaş Pizza Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Lavaş Pizza (10 Dakikada Pizza) Tanımı İçin Materyaller 2 adet lavaş1 su bardağı kaşar peyniri rendesi8 dilim sucuk2 adet mantar1 yemek kaşığı konserve mısır1 adet yeşil biber4 adet zeytin3 adet cherry domates1 tatlı kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı zeytinyağı3 yemek kaşığı su1 diş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Lavaş Pizza Tanımı İçin Gereçler 2 adet lavaşSucukMısırBiberMantar Salça sosu için: 1 yemek kaşığı salçayı1 fincan su (Kontrollü ekleyin çok sıvı olmasın)TuzNaneKekik (Kendi damak zevkinize göre) Lavaş Pizza Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Lavaşımızı tepsimize yerleştiriyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Tavada Lavaş Pizza Tanımı İçin Materyaller 3 adet lavaşSıcak suda açılmış 2 yemek kaşığı salça1 tatlı kaşığı karışık pizza baharatı1 adet domates2 adet sivri biber1/2 (yarım) çay bardağı mısır tanesi1/2 (yarım) kangal sucuk5 adet salam1 su bardağı kaşar peyniri Tavada Lavaş Pizza Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Tavada Lavaş Pizza Tanımı İçin Malzemeler 2 adet lavaş (Ben aly markasının tam buğday lavaşını kullandım)Rendelenmiş kaşar peyniriÇok ince dilimlenmiş sucukHaşlanmış mısırDilediğiniz gereçler (mantar, salam, zeytin vs.) Pizza sosu için; 1 tatlı kaşığı domates salçasıBiraz suTuzKarabiberKekik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt