Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lavaş Pizza

Lavaş Pizza
0
131

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Marketlerde satılan paketlenmiş 1 paket lavaş ekmek Az miktar salça Herhangi bir çeşit yağlı peynir Domates Biber Salam, sucuk, sosis Çekirdeksiz siyah yeşil zeytin Kekik, tuz Sıvı yağmargarin Mısır Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Öncelikle fırın tepsisinin içini yağlayın, daha sonra aldığınız hazır lavaş ekmekmelerini tepsiniz in tabanına kaç tane alırsa o kadar lavaşı serin benim tepsime 4 tane sığdı orta kısımlar üst üste gelirse problem olmaz daha sonra önceden hazırlanmış salçalıkekikli sıvı yağlı sulu sosunuzu lavaşların üzerine bol bol sürün Üzerine malzemelerinizi koyun isteğinize göre ben her şeyi koydum ilk katına sonra yine aynı şekilde ikinci kata da tabana koyduğunuz kadar lavaşı koyun üzerine yine sosunuzu ve malzemelerinizi ekleyin Üst kata alt kata koyduğunuz malzemelerin aynısını hatta biraz daha fazlasını koyabilirsiniz Ben en üstüne beyaz susamda koydum lezzet kattığını düşündüm tabi tercih sizin Afiyet olsun

nefisyemektarifleri

Similar threads

Lavaş Pizza (8 Dakikada Pişir, Daha Pratiği Yok) Tanımı İçin Gereçler 2 adet lavaş (ben 4 lavaştan 2 adet pizza yaptım 4 kişilik oldu) Üzeri için; Rendelenmiş kaşar (birazı iki lavaşın ortasına, geri kalanı pizzanın üzerine)Zeytin (küçük kase)2 adet yeşil biber1 adet domatesSucuk, sosis Pizza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Lavaş Pizza Tanımı İçin Malzemeler 2 tane lavaş Salça sosu için; 3-4 yemek kaşığı domates salçası1 çay kaşığı kekik2 yemek kaşığı zeytinyağıSu açmak için (çok az miktarda)1 kase mozarella peyniri5-6 dilim salam 8-10 dilim sosis 7-8 tane siyah,yeşil zeytin2-3 yemek kaşığı mısır7-8 tane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Lavaş Lahmacun (Hamur Açmayı Unutun) Tanımı İçin Gereçler 500 gr az yağlı kıyma24 tane lavaş (12 li olanlardan toplamda 2 paket kullandım)4 tane kuru soğan4 tane kırmızı kapya biber4 tane yeşil biber (acı vaya tatlı)4 tane domates5-6 diş sarımsak1 yemek kaşığı domates salçası1 buçuk yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Pizza (Kolay Lavaş Pizza) Tanımı İçin Materyaller 3 adet lavaş1 kase kaşar rendesi1 çorba kaşığı salça2 diş sarımsakKekikSucukZeytinTereyağZeytinyağ Pizza (Kolay Lavaş Pizza) Tanımı Yapılışı Lavaşları yağlı kağıdın üzerinde tepsiye üst üste ve ortalarına kaşar peyniri rendesi ve biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Pizza Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için malzemeler ; **2 su bardağı ılık süt **1 su bardağı ılık su **2 yumurta beyazı sarıları üzerine sürülecek **2 tatlı kaşığı tuz **1 yemek kaşığı şeker **1 çay bardağı sıvı yağ **1 paket yaş yada kuru maya ( ben kuru maya ile yaptım ) Üst...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,496Konular
981,722Mesajlar
29,797Kullanıcılar
kexariasSon üye
Üst Alt