Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lavaştan Pizza (20 Dk)

Lavaştan Pizza (20 Dk)
0
21

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
lavastan-pizza-20dk.jpg

Lavaştan Pizza (20 Dk) Tanımı İçin Gereçler

• 2 adet lavaş
  • 1 kase doğranmış sosis
  • 1 kase doğranmış sucuk
  • 1 kase haşlanmış mısır
  • Zeytin ezmesi yahut 10 adet zeytin
  • 1 dilim beyaz peynir
  • 6 dilim kaşar peynir
  • 5 yemek kaşığı ketçap
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı sıcak su
  • Kekik ve tuz

Lavaştan Pizza (20 Dk) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Ketçap, sıvı yağ, su ve baharatları bir kasede karıştıralım.
  2. Lavaşımıza ketçap sos sürelim.
  3. Doğranmış gereçleri sırasıyla lavaşımıza yerleştirelim.
  4. Kalan sostan kaşık yardımıyla bütün gereçlerin üzerine gezdirelim ve kaşarları koyalım.
  5. 180° evvelce ısıtılmış fırında 20 dk pişirelim.
???? Gereçleri dilediğiniz üzere değiştirebilirsiniz ben meskende olanları kullandım ketçaplı sos fazla kullanmak isteyen ketçap ölçüsünü arttırabilir????.

???? Şimdiden afiyet olsun ☺️????.

Similar threads

Lavaş Pizza (8 Dakikada Pişir, Daha Pratiği Yok) Tanımı İçin Gereçler 2 adet lavaş (ben 4 lavaştan 2 adet pizza yaptım 4 kişilik oldu) Üzeri için; Rendelenmiş kaşar (birazı iki lavaşın ortasına, geri kalanı pizzanın üzerine)Zeytin (küçük kase)2 adet yeşil biber1 adet domatesSucuk, sosis Pizza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Pizza Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için ; 3,5 su bardağı un1 paket kuru maya1 tatlı kaşığı toz şeker1 tatlı kaşığı tuz1 su bardağı su4 yemek kaşığı sıvı yağYarım çay bardağı süt Sosu için; 1 yemek kaşığı salça1 yemek kaşığı sıvı yağKekikSu İç gereci için; Kaşar rendesiMantarKapya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Bazlamadan Pizza (Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler 1 adet bazlama2-3 yemek kaşığı ketçap4 yemek kaşığı domates sos yahut salça2 yemek kaşığı dolusu tereyağSucuk,yeşil zeytin,ince doğranmış mantarEn son “kaşar” peyniri Bazlamadan Pizza (Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Özel Soslu Pizza Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; 4,5 – 5 su bardağı un2 yemek kaşığı sütYarım paket kuru maya1 yemek kaşığı sıvı yağ1 çay kaşığı tuzYeteri kadar su Sosu için; Yarım su bardağı sıvı yağ1 adet soğan2 dolu yemek kaşığı domates salçası2 yemek kaşığı ketçapTuz, toz kırmızı biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Tavada Lavaş Hamburger Tanımı İçin Malzemeler 500 gram dana döş kıyma1 adet kuru soğan2 diş sarımsakTuzKarabiber7 adet lavaş3 çorba kaşığı mayonez3 çorba kaşığı ketçap3 çorba kaşığı hardal5-6 salatalık turşusuJalapano biberi turşusu1 adet kuru soğan10 dilim kaşar peyniri / çedar1 çorba kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt