Laz Böreği Yapımı Çok Kolay Ve Çok Hafif Bir Tatlı Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket baklavalık yufka 400g
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya şekeri
- 2 paket sıvı krema
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
Laz Böreği Yapımı Çok Kolay Ve Çok Hafif Bir Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bütün malzemeleri derin bir kaba alıp iyice çırpıyoruz.
- Sonra geniş bir tepsiye yufkaları tek tek seriyoruz.
- Aralarına bolca hazırladığımız sosu bir fırça yardımıyla sürüyoruz.
- Artan sosu üzerine döküyoruz.
- 180 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri altın.
- Sarısı olana kadar kızartıyoruz.
- Soğuduktan sonra pudra şekeri döküp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun ????