Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Leblebili Kurabiye

Leblebili Kurabiye
0
41

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
leblebili-kurabiye.jpg

Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

• 2 su bardağı leblebi tozu
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un (Unu denetimli koyun yoksa hamur katı olur birleşmez ben bir su bardağından 1 parmak fazla un kullandım)
Üzerine;
  • Leblebi

Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm materyalleri kar ve yoğurt.
  2. Eşit formda kesimler kopar yuvarla.
  3. Üzerine leblebi koy.
  4. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15 dk pişir.
  5. İyice buz üzere soğuduğunda tepsiden al yoksa dağılır. İşte bu kadar kolay afiyet olsun. Not ben leblebiyi robotta çektim.
Leblebili Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Leblebili Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Leblebili kurabiye için; 2 su bardağı leblebi (Robotta un haline gelecek)1 su bardağı pudra şekeri (Ben 2 parmak eksik kullandım)1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı un kontrollü ekleyelimKabartma tozu kullanılmıyor Leblebili Kurabiye Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı leblebi tozu1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı pudra şekeri2 su bardağı un1 paket kabartma tozu1 paket şekerli vanilin Leblebili Kurabiye Tanımı Yapılışı Sarı leblebi rondodan geçirilir. Tüm gereçler karıştırma kabına konup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı leblebi1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı pudra şekeri2,5 su bardağı un Üzeri için; Leblebi Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır 1 su bardağı leblebiyi robottan geçirip un haline getirelim. Yoğurma kabına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Sadece 4 Gereçli Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı leblebi tozu1 su bardağı pudra şekeri1 su bardağı sıvı yağAldığı kadar un Sadece 4 Gereçli Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Un hariç bütün gereçleri karıştırma kabına alıyoruz, üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı  sıvı yağ1 su bardağı pudra şekeri2 buçuk su bardağı  leblebi tozu (leblebileri rondoda çekip elde edebilirsiniz)1 paket kabartma tozu1 su bardağı un (kontrollü ekleyelim) Üzeri için; Kurabiye sayısı kadar leblebi Leblebili Kurabiye Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt